пʼятниця, 8 грудня 2017 р.

СВЯТО ДОБРА ДЛЯ «ЩАСЛИВИХ РАЗОМ»

1 грудня у Жидачівській районній бібліотеці відбулося свято добра під назвою «Сонце у твоїх долонях». Головні глядачі – громадська організація «Щасливі разом», яка об’єднує діток з особливими потребами та їхніх батьків.
Директор бібліотеки Любов Янклевич розповіла історію виникнення організації, висловила щире захоплення цими особливими людьми, котрі є сильні духом, і представила друзів організації – отця Томаша Лябуса (настоятель костелу Успіння Пресвятої Богородиці), Ярослава Гаврильчука (заступник міського голови м. Жидачева), Світлану Самсонову (в. о. заступника голови Жидачівської РДА), Тетяну Карабін (директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді), Тараса Матвіїва (волонтер, депутат Жидачівської районної ради).
Для діток співали учасники зразкового вокального колективу «Струмок» (керівник Оксана Дахній), а учні 3 класу гімназії ім. О. Партицького спільно з бібліотекарями презентували віршовану казку.  Чудовим доповненням був виступ гостей зі Львова, які подарували «Дуже наукове шоу». Діти чудувалися штучному снігу, створеному з води і білого порошка, підпалювали воду і заморожували повітря. Не обійшлося і без презентів та солодощів, серед яких особливими стали дарунки від натхненниці ГО «Щасливі разом» - Лілії Фрішко.

Захід був напрочуд теплим і по-справжньому добрим. Його організатори щиро вірять, що кожен, хто на ньому побував, обов’язково поніс додому у своєму серці частинку того непідробленого добра, яким світяться особливі діти-благословенні Господом. 
Автор тексту і фото - Ірина Берник.
















Немає коментарів:

Дописати коментар