вівторок, 20 лютого 2018 р.

ПАМ’ЯТАЄМО!

20 лютого 2018 року на площі Свободи м. Жидачева, біля пам’ятного знаку на Алеї Героїв знову, як і чотири роки тому, зібралася громада Жидачівщини, щоб вшанувати пам’ять Небесної Сотні і Романа Точина, нашого земляка, котрий належить до цього світлого війська.
Біля пам’ятного знаку було запалено лампадки і покладено квіти. Священики храмів міста отці Стефан Гарасимів, Василь Юрів, Томаш Лябус, Ігор Марусин, Ярослав Турик і Роман Котів молилися панахидою за душі українських Героїв. Після виконанням Державного Гімну хвилиною мовчання згадали про тих, хто віддав своє життя за волю і соборність нашої держави.
Вшанування продовжилися художніми виступами вихованців і працівників Міського Будинку культури «Папірник», Центру творчості для дітей та молоді, учні навчальних закладів міста. Пам’ятний захід підготували Андрій Осколіп, Маргарита Підлісецька, Христина Машталір, Володимир Білінський, Світлана Голобородько, Роман Радкевич, Ігор Серняк, Віктор Романів, зразковий вокальний колектив «Струмок» під керівництвом Оксани Дахній, Микола Микитин, Надія Кореновська, Андрій Щербаков.

















Немає коментарів:

Дописати коментар